BED&BREAKFAST

Ontdek ARCK, een unieke plek waar ik, interieurarchitecte Nele Vercauteren, mijn passie voor interieur en beleving graag met jou deel.

De zogenaamde ‘architectenkamers’ hebben elk een uniek uiterlijk en vormen het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen.

De bed&breakfast is gelegen in Tielrode, een gezellig dorp in het rivierenlandschap van het Waasland. Het kan geen toeval zijn dat de Durme en de Schelde besloten om precies in deze streek samen te vloeien. Laat je niet misleiden door de rust in deze omgeving, Brussel, Antwerpen en Gent liggen namelijk binnen handbereik. Er is gratis parkeergelegenheid in de straten rond de B&B. 

Spring op de fiets, ik help je graag om een geschikte wandel- en fietsroute te kiezen. Na een verfrissende tocht in de natuur kan je ontspannen in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte, die samen een gemeenschappelijke ruimte vormen. Hier vind je trouwens ook onze bar gevuld met een assortiment van wijnen, Belgische bieren en verfrissende dranken, alsook gratis koffie en thee.

's Ochtends geniet je in de ontbijtruimte van een heerlijk huisbereid ontbijt.  Denk aan eitjes van onze eigen kippen, heerlijk krakende croissants en huisbereide confituur.  Een zalig begin van jouw dag, sowieso.

design by DIFT website by Glue Webdesign