WINKELEN

 • Delicatesse Van Poeck te Sint-Niklaas

  Ben je thee- of koffieverslaafd? Dan heten wij u graag welkom bij Van Poeck. Dé uitvalbasis voor al uw zelfgebrande koffies of dynamische thees zoals Kusmi Tea, Or Tea? en Dammann.
  Ben je ook op zoek naar heerlijke delicatessen of wil je graag een 'funky' verrassingsmand? Bekijk dan zeker ons uitgebreid aanbod in onze webshop of kom lekker old skool shoppen in onze winkel!

  Stationsstraat 38 - 9100 Sint-Niklaas

  www.vanpoeck.com

 • Chocolatier Wauters te Sint-Niklaas

  Voor wie houdt van overheerlijke, zoete lekkernijen is dit adres het noteren meer dan waard. Nick Wauters is een man die leeft voor zijn vak. Geen praline, marsepein, witte, bruine of zwarte chocolade heeft na achttien jaar nog geheimen voor hem. 
  Bent u op zoek naar een leuk idee voor een uitstap met vrienden, familie, vereniging of bedrijf ?
  Samen met echtgenote Hilde leidt Nick geïnteresseerden rond in het atelier.
  Na afspraak kan je (voor 15 Euro per persoon (uitleg + demonstratie, proeverij + koffie en luxe doos ballon-pralines inbegrepen)) ontdekken hoe een chocoladefiguur het levenslicht ziet, de ingrediënten van marsepein van dichtbij bekijken of op de eerste rij staan als de essences, advokaat en crèmes worden bereid.

  Ankerstraat 45 - 9100 Sint-Niklaas

  www.chocolatier-wauters.be

 • Pêche te Sint-Niklaas

  Pêche is gevestigd in het gezelligste straatje van Sint-Niklaas. Het is een boetiek met kledij en accessoires voor meisjes en vrouwen. Het is een belevingswinkel, een gezellige plek waar je iets kan drinken en je laten inspireren.

  Nieuwstraat 4 - 9100 Sint-Niklaas

  www.pecheshop.be

 • Waasland Shopping Center en Stationsstraat te Sint-Niklaas

  Voor een ruim aanbod aan winkels kan u terecht in het overdekte Waasland Shopping Center of in de onlangs vernieuwde bruisende Stationsstraat.

  WSC - Kapelstraat 100 - 9100 Sint-Niklaas
  Stationsstraat - 9100 Sint-Niklaas

 • Hidden te Tielrode

  Coming soon. 

  Antwerpsesteenweg 2 - 9140 Temse

  www.hiddenlifestyle.be

design by DIFT website by Glue Webdesign