MEETINGS

VERGADEREN BIJ ARCK
Ongestoord vergaderen in een stimulerende en huiselijke omgeving.

Vergaderen weg van het kantoor geeft je meer creativiteit, focus en resultaten. ARCK biedt een unieke locatie aan om te vergaderen in een rustige en huiselijke omgeving. Even pauze nodig tussen het vergaderen door? Geniet van een wandeling langsheen de Schelde of neem de veerpont en trek de polders in.

Dankzij de centrale ligging van ARCK is het de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke meeting. Antwerpen, Gent en Brussel zijn vlot te bereiken via de autosnelweg. Bovendien geniet u van gratis parking op wandelafstand in het gehele dorp en is er één oplaadpunt voor elektrische wagens voorzien bij de locatie.

De vergaderruimte (100 m. - gelegen op de eerste verdieping) biedt een capaciteit aan tot 10 personen. De hele verdieping staat steeds exclusief ter beschikking van één team, wat discretie waarborgt. Naast een vergadertafel vindt u er ook een buitenterras, een zithoek voor meer informeel overleg en een keuken voor koffiepauzes en lunch. De functionele, warme sfeer, de groene omgeving en de rijkelijke lichtinval zorgen voor inspiratie en rust.

Onze orangerie op het gelijkvloers werd ingericht om een aangename ruimte te creëren waar de zakenman even tot rust kan komen en zonder gestoord te worden kan bellen of overleggen. Deze ruimte grenst aan de mooie tuin, waar je even een frisse neus kan halen of je partners kan uitdagen tijdens een Kubbwedstrijdje.

Geen opgelegd ritme of regels bij ARCK. Op uw vraag werken wij een persoonlijke formule uit. Een dagprogramma met broodjes- of culiniaire lunch, vergaderingen die aangevuld worden met een wandeling of teambuildingsactiviteiten in de buurt. Of meetings die gespreid worden over meerdere dagen. ARCK B&B, op dezelfde locatie, biedt slaapplaats aan voor 6 personen.

Voor vrijblijvende info en mogelijkheden,
stuur gerust een mailtje naar nele@arck-bb.be
We horen elkaar snel!

design by DIFT website by Glue Webdesign