Over

Ontdek ARCK, twee unieke plekken waar interieurarchitecte Nele Vercauteren en architect Bas Wauman hun passie voor architectuur en interieur met jou delen.
Hun zogenaamde ‘architectenkamers’ hebben elk een uniek uiterlijk en vormen het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen.
In Tielrode vind je de bed&breakfast terug.  In Sint-Niklaas overnacht je in een city-apartment.
In Tielrode duik je in de hottub en geniet je van een uitgebreid ontbijt.
In Sint-Niklaas wandel je de stad in en ontbijt je in de nieuwe hotspot.
Tielrode en Sint-Niklaas, samen in beeld, twee huizen, één verhaal.

In het ietwat afgelegen Tielrode vind je de bed&breakfast terug.  

Een gezellig dorp in het rivierenlandschap van het Waasland. Het kan geen toeval zijn dat de Durme en de Schelde besloten om precies in deze streek samen te vloeien. Laat je niet misleiden door de rust in deze omgeving, Brussel, Antwerpen en Gent liggen namelijk binnen handbereik. Er is gratis parkeergelegenheid in de straten rond de B&B. 

Spring op de fiets, we helpen je graag om een geschikte wandel- en fietsroute te kiezen. Na een verfrissende tocht in de natuur kan je ontspannen in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte, die samen een gemeenschappelijke ruimte vormen. Hier vind je trouwens ook onze ’honesty bar’, een bar gevuld met een assortiment van wijnen, Belgische bieren en verfrissende dranken, alsook koffie, thee en delicatessen. Wil je het verhaal nog completer maken, boek dan onze Weltevree-experience en neem een duik in de dutchtub.

‘s Ochtends kan je in de ontbijtruimte aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met ambachtelijk brood, huisbereide confituren, eieren van onze eigen kippen en vers gezette koffie en thee. We kiezen bewust voor biologische ingrediënten die afkomstig zijn van plaatselijke handelaars. Waarom zouden we het verder zoeken? Voor lunch of diner verwijzen wij jou graag door naar een van de geselecteerde adressen in onze buurt.

Sint-Niklaas is altijd gul geweest met bouwblokjes.  De gelijknamige stad ziet het wat groter, als specialist in Art Deco.

In één van deze architectuurparels uit 1933, huis Hector Mechiels, vind je het city apartment terug. Een warm en gastvrij huis waar iedereen zich op zijn gemak voelt. 

De bovenste verdieping van de Art-Deco woning is de slaapverdieping. Daar vind je de 2 gastenkamers, Elodie en Valentine terug, genaamd naar de zussen Mechiels, de oorspronkelijke bewoonsters van het huis. Overdag trek je de stad in, op zoek naar cultuur, leuke winkeltjes en zalige terrasjes. Spring je op trein, op amper 30 minuten ben je in Brussel, Gent of Antwerpen.

Of wandel of fiets je doorheen het Waasland volgens één van onze uitgestippelde routes. Hou je het liever rustig? Onze gemeenschappelijke leefruimte op de eerste verdieping nodigt je uit om muziek te luisteren, te aperitieven, boeken te lezen, te genieten. In de gemeenschappelijke keuken vind je de honesty bar terug en een kookfornuis waar je zelf aan de slag kan.

design by DIFT website by Glue Webdesign