ARCK bb.

ARCK bb. is hét excuus om er even tussenuit te knijpen.  

Rust, stilte, een spatje kleur en een dosis design. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan ben je bij ARCK bb. aan het juiste adres! Hier geniet je niet alleen van stijlvol ingerichte kamers, je geniet ook van de rust, de natuur en een heerlijke gastvrijheid. Genietend in onze zalige Weltevree hottub, omringd door een eindeloos uitzicht op de paardenpolders, maakt het plaatje helemaal compleet.

Laat je inspireren door onze designkamers en beleef Tielrode, een Waaslands dorp centraal gelegen tussen Antwerpen, Gent en Brussel, midden in een poëtisch rivierenlandschap. De dijken, de veerboot en de stilte laten zowel zakenreizigers als vakantiegangers helemaal tot rust komen en herbronnen.

Wie moeite heeft om al dat moois achter te laten, kan in de ARCK shop een souvenirtje kopen. Take that ARCKfeeling home en geniet ook thuis nog na van jouw onvergetelijke momenten in Tielrode.

En ook online gaat ons verhaal verder. Zo kan je ook later nog jouw favoriet object of een geschenkbon voor een nachtje ARCK aankopen. Want in onze ogen zorgt beleving voor de meest waardevolle herinneringen.
 

Koop een cadeaubonarrow right
ARCK studio. galerij - 5
ARCK studio. galerij - 4
ARCK studio. galerij - 3
ARCK studio. galerij - 7
ARCK studio. galerij - 6
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn