ARCK bb.

ARCK bb. is hét excuus om er even tussenuit te knijpen.  

Kleur, architectuur en design. Het is op zich al een mooie mix en bij ARCK bb. mag je daar nog groen aan toevoegen. In al zijn schakeringen. Hier geniet je niet alleen van die heldere kamers en van uniek design, maar ook van het betere buitenleven. Stilte alom dus en een zalige hottub omringd door eindeloze velden
Laat je inspireren door onze architectenkamers en beleef Tielrode, een Waaslands dorp centraal gelegen tussen Antwerpen, Gent en Brussel, midden in een poëtisch rivierenlandschap. De dijken, de veerboot en de stilte laten zowel zakenreizigers als vakantiegangers helemaal tot rust komen en herbronnen.

Wie moeite heeft om al dat moois achter te laten, kan in de ARCK shop. een souvenirtje kopen, zorgvuldig geselecteerd door mijzelf, interieurarchitect Nele Vercauteren, bezielster en gastvrouw van de Bed and Breakfast. 

Online gaat ons verhaal verder. Zo kan je ook later nog jouw favoriet object of een geschenkbon voor een nachtje Tielrode aankopen. Want in onze ogen zorgt beleving voor de meest waardevolle herinneringen.
 

Koop een cadeaubonarrow right
ARCK studio. galerij - 2
ARCK studio. galerij - 5
ARCK studio. galerij - 4
ARCK studio. galerij - 3
ARCK studio. galerij - 7
ARCK studio. galerij - 6
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn