ARCK bb.

Laat je inspireren door onze architectenkamers en beleef Tielrode, een Waaslands dorp gelegen in een poëtisch rivierenlandschap, waar zowel zakenreizigers als vakantiegangers helemaal tot rust komen en herbronnen in een groene omgeving. Naast onze kamers is er ook een mogelijkheid om met een groep van 8 mensen te vergaderen op een privé verdieping. 

Omwille van de nieuwe Covid-maatregelen hebben wij hier een herorganisatie gedaan. Tijdens weekdagen beperken we ons tot twee kamers … Eéntje op het gelijkvloers (INZICHT) en ééntje op de eerste verdieping (DOORZICHT)… Zo hebben jullie, als gast, een eigen verdieping ter beschikking en vermijden we zo veel mogelijk onderling contact.  Op vrijdag- en zaterdagavond openen we ook kamer UITZICHT, eveneens gelegen op de eerste verdieping.  Voor de gasten van kamer UITZICHT voorzien we geen ontbijt maar een heuse brunchbox van Soep&Zoet die op de kamer wordt genuttigd.  Ook de gasten van kamer INZICHT en kamer DOORZICHT kunnen op zaterdag- en zondagochtend kiezen voor een brunchbox in plaats van het traditionele ontbijt.

In de bed & breakfast vind je naast de architectenkamers ook onze concept store terug. Een verzameling van onze favoriete ontwerpen, kom gerust eens rondneuzen of neem een kijkje op de online shop.

Koop een cadeaubonarrow right
ARCK studio. galerij
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn