architectenkamers

Het concept ARCK werd door mijzelf, interieurarchitect Nele Vercauteren, ontwikkeld vanuit het idee om mensen verder te bewegen en te inspireren in de wereld van architectuur, kunst en design. ARCK, voluit architectenkamers, vormt als het ware een brug tussen beleving en esthetiek, schoonheid en harmonie. Met veel overtuiging breng ik dat idee naar jou toe.

Hier in Tielrode, laten de dijken, de veerboot en de stilte je helemaal tot rust komen. Voeg daar nog wegdromen in een heerlijk bed en genieten van een uitgebreid ontbijt aan toe en je beleeft een weekendje weg dat aanvoelt als een hele week vakantie.

Ook voor zakenreizigers vormt ARCK bb. een unieke locatie om even op adem te komen tussen het werken door. Je verblijft in een huiselijke sfeer met al het nodige comfort. We stellen voor jou een ontbijt naar wens samen, zodat je vol energie aan je vroege werkdag kan beginnen. 

Ontdek onze kamersarrow right
ARCK studio. galerij

Na een verfrissende tocht in de natuur kan je ontspannen in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte. Hier vind je trouwens ook onze honesty bar, gevuld met een assortiment van wijnen, streekbieren en verfrissende dranken, net als gratis koffie en thee. 

Wil jij je weekend extra bijzonder maken, reserveer dan onze Weltevree hottub bij je verblijf. Verscholen in het tuinpaviljoen staat hij voor je klaar. Het is fijn om even écht samen te zijn, weg van alles. 

Als interieurarchitect werk ik verder vanuit de Kloosterstraat te Antwerpen. ARCK studio. is een plek waar interieurconcepten een ziel krijgen. In de studio vind je naast onze bureau’s ook de galerij terug.  Een kenmerkende vitrine waar wij podium geven aan designers die ons raken. Je kan ons vrij bezoeken van donderdag tot en met zondag, telkens tussen 14h en 18h.

ARCK bb. Bed & Breakfast te Tielrode, breakfast
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn