INZICHT

Kamer INZICHT bevindt zich op het gelijkvloers.

Deze kamer bezorgt je de nodige intimiteit en kijkt uit op het steegje voor de deur. De inrichting is heel donker, wat classy en rustgevend is tegelijker tijd.  Het kleurenpallet zorgt voor een heerlijk ontspannend gevoel en laat je zalig ontwaken.

Omwille van de huidige Covid 19-maatregelen is ontbijten in de gemeenschappelijke eetruimte niet toegestaan.  Wanneer je in kamer INZICHT verblijft stellen wij daarom het ronde eettafeltje aan de bar privé te uwer beschikking voor het nuttigen van jouw maaltijden.

Meer infoarrow right

UITZICHT

Kamer UITZICHT bevindt zich op de eerste verdieping.

In deze kamer waan je je op een uitkijktoren. Geniet er van al het moois dat de Paardenpolder en de Durmedijk te bieden hebben. De inrichting van deze kamer is heel puur en fragiel. De Japanse meubels zorgen voor een warm geheel.

Wanneer je in kamer UITZICHT verblijft voorzien we in het weekend (zaterdag- en zondagochtend) geen klassiek ontbijt maar een heuse brunchbox van Soep&Zoet.  De brunchbox werd reeds voorzien in de kamerprijs.  Op weekdagen wordt het traditionele ontbijt voorzien.

Omwille van de huidige Covid 19-maatregelen is ontbijten in de gemeenschappelijke eetruimte niet toegestaan.  Wanneer je in kamer UITZICHT verblijft stellen wij daarom de grote eettafel op het gelijkvloers privé te uwer beschikking voor het nuttigen van jouw maaltijden.
 

Meer infoarrow right

DOORZICHT

Kamer DOORZICHT - onze luxekamer - bevindt zich op de eerste verdieping.

Hier straalt de zon letterlijk door de kamer heen. Geniet van het uitzicht op de Paardenpolder. Aan de voorzijde zit je letterlijk middenin het groen. De inrichting van deze kamer is dan ook een ferme knipoog naar de natuur en al wat groen is. ’s Ochtends lijkt het alsof je ontwaakt midden in de velden. Wie verblijft in kamer Doorzicht heeft bovendien een eigen terras ter beschikking.

Omwille van de huidige Covid 19-maatregelen is ontbijten in de gemeenschappelijke eetruimte niet toegestaan.  Wanneer je in kamer DOORZICHT verblijft stellen wij daarom de leeskamer op de eerste verdieping privé te uwer beschikking.  Je vindt er een sofa om heerlijk tot rust te komen en een eethoekje voor het nuttigen van jouw maaltijden.

Op zaterdag- en zondagochtend kan je ervoor kiezen om het traditionele ontbijt te vervangen door de verrukkelijke Soep&Zoet brunchbox.  Eindeloos genieten dus :-)

Meer infoarrow right
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn