INZICHT

Kamer INZICHT bevindt zich op het gelijkvloers.

Deze kamer bezorgt je de nodige rust en kijkt uit op het steegje voor de deur. De inrichting is heel intiem met gebruik van natuurlijke materialen.

Omwille van de nieuwe Covid-maatregelen hebben wij hier een herorganisatie gedaan. We beperken ons tot twee kamers … Eéntje boven (DOORZICHT) en ééntje beneden (INZICHT) … Zo hebben gasten een eigen verdieping ter beschikking en komen zij niet in contact met elkaar. Als je in kamer INZICHT verblijft stellen we de ontbijt- en zitruimte ter beschikking voor je privé gebruik en het nuttigen van jouw ontbijt en take-out dinner. 

Let wel: de gasten van kamer DOORZICHT kunnen ook gebruik maken van de tuin én de gemeenschappelijke keuken voor het opwarmen van hun take-out maaltijd.

Meer infoarrow right

UITZICHT

Kamer UITZICHT bevindt zich op de eerste verdieping.

In deze kamer waan je je op een uitkijktoren. Geniet er van al het moois dat de Paardenpolder en de Durmedijk te bieden hebben. De inrichting van deze kamer is heel puur en fragiel. De Japanse meubels zorgen voor een warm geheel.

Omwille van de nieuwe Covid-maatregelen hebben wij hier een herorganisatie gedaan. We beperken ons tot twee kamers … Eéntje boven (DOORZICHT) en ééntje beneden (INZICHT) … Kamer UITZICHT is momenteel niet beschikbaar voor verblijf. 

Meer infoarrow right

DOORZICHT

Kamer DOORZICHT - onze luxekamer - bevindt zich op de eerste verdieping.

Hier straalt de zon letterlijk door de kamer heen. Geniet van het uitzicht op de Paardenpolder. Aan de voorzijde zit je letterlijk middenin het groen. De inrichting van deze kamer is dan ook een ferme knipoog naar de natuur en al wat groen is. ’s Ochtends lijkt het alsof je ontwaakt midden in de velden. Wie verblijft in kamer Doorzicht heeft bovendien een eigen terras ter beschikking.

Omwille van de nieuwe Covid-maatregelen hebben wij hier een herorganisatie gedaan. We beperken ons tot twee kamers … Eéntje boven (DOORZICHT) en ééntje beneden (INZICHT) … Zo hebben gasten een eigen verdieping ter beschikking en komen zij niet in contact met elkaar. Als je in kamer DOORZICHT werd jou kamer uitgebreid met een extra zitruimte. In deze ruimte vind je een eethoekje waar je jouw ontbijt en take-out dinner kan nuttigen en ook een sofa om 's avonds heerlijk tot rust te komen. 

Let wel: de gasten van kamer INZICHT kunnen ook gebruik maken van de tuin én de gemeenschappelijke keuken voor het opwarmen van hun take-out maaltijd.

Meer infoarrow right
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn