INZICHT

Kamer INZICHT bevindt zich op het gelijkvloers.

Deze kamer bezorgt je de nodige intimiteit en kijkt uit op het steegje voor de deur. De inrichting is heel donker, wat classy en rustgevend is tegelijker tijd.  Het kleurenpallet zorgt voor een heerlijk ontspannend gevoel en laat je zalig ontwaken.

Wanneer je in kamer INZICHT verblijft stellen we het eethoekje aan de bar privé ter jouwer beschikking voor het nuttigen van jouw ontbijt en take-out dinner. 
Let wel: de gasten van kamer UITZICHT en kamer DOORZICHT kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken voor het opwarmen van hun maaltijd.  Ook de grote ontbijttafel, de honesty bar en de tuin blijven voor iedereen toegankelijk.

Op zaterdag- en zondagochtend kan je ervoor kiezen om het traditionele ontbijt te vervangen door de verrukkelijke Soep&Zoet brunchbox.  Ontbijt op bed en eindeloos genieten dus :-)

Meer infoarrow right

UITZICHT

Kamer UITZICHT bevindt zich op de eerste verdieping.

In deze kamer waan je je op een uitkijktoren. Geniet er van al het moois dat de Paardenpolder en de Durmedijk te bieden hebben. De inrichting van deze kamer is heel puur en fragiel. De Japanse meubels zorgen voor een warm geheel.

Omwille van de nieuwe Covid-maatregelen is kamer UITZICHT enkel beschikbaar in het weekend.  Wanneer je in kamer UITZICHT verblijf voorzien we geen klassiek ontbijt maar een heuse brunchbox van Soep&Zoet.  De brunchbox werd reeds voorzien in de kamerprijs.  Ontbijt op bed en eindeloos genieten dus :-)

De overheerlijke box (2 personen) bevat:
Vers sinaasappelsap
Frambozenparfait met vanille en chia + bosbes + homemade granola
Stuffed eitje met zalmmousse / bacon
BBQ chicken bun + koolsla + zure room + smokey BBQ saus
Cinnamon bun

Voor het opwarmen van de take-out dinner maak je gebruik van de gemeenschappelijke keuken, op het gelijkvloers.
Let wel: de gasten van kamer INZICHT en kamer DOORZICHT kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken voor het opwarmen van hun maaltijd.  Ook de grote ontbijttafel, de honesty bar en de tuin blijven voor iedereen toegankelijk.  Het nuttigen van jouw take-out maaltijd gebeurt op de kamer.
 

Meer infoarrow right

DOORZICHT

Kamer DOORZICHT - onze luxekamer - bevindt zich op de eerste verdieping.

Hier straalt de zon letterlijk door de kamer heen. Geniet van het uitzicht op de Paardenpolder. Aan de voorzijde zit je letterlijk middenin het groen. De inrichting van deze kamer is dan ook een ferme knipoog naar de natuur en al wat groen is. ’s Ochtends lijkt het alsof je ontwaakt midden in de velden. Wie verblijft in kamer Doorzicht heeft bovendien een eigen terras ter beschikking.

Kamer DOORZICHT werd omwille van de Covid-maatregelen uitgebreid met een extra zitruimte op dezelfde verdieping. In deze ruimte vind je een eethoekje waar je jouw ontbijt en take-out dinner kan nuttigen en ook een sofa om 's avonds heerlijk tot rust te komen. Voor het opwarmen van de take-out dinner maak je gebruik van de gemeenschappelijke keuken, op het gelijkvloers.
Let wel: de gasten van kamer INZICHT en kamer UITZICHT kunnen ook gebruik maken de gemeenschappelijke keuken voor het opwarmen van hun maaltijd.  Ook de grote ontbijttafel, de honesty bar en de tuin blijven voor iedereen toegankelijk.

Op zaterdag- en zondagochtend kan je ervoor kiezen om het traditionele ontbijt te vervangen door de verrukkelijke Soep&Zoet brunchbox.  Ontbijt op bed en eindeloos genieten dus :-)

Meer infoarrow right
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn