Ongestoord vergaderen

Vergaderen weg van het kantoor geeft je meer creativiteit, focus en resultaten. ARCK bb. biedt een unieke locatie aan om te vergaderen in een rustige en huiselijke omgeving. Even pauze nodig tussen het vergaderen door? Geniet van een wandeling langsheen de Schelde of neem de veerpont en trek de polders in.

Dankzij de centrale ligging van ARCK is het de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke meeting. Antwerpen, Gent en Brussel zijn vlot te bereiken via de autosnelweg. Bovendien geniet u van gratis parking op wandelafstand in het gehele dorp en is er één oplaadpunt voor elektrische wagens voorzien bij de locatie. 

Consultancy interieur en design

De vergaderruimte (100 m. - gelegen op de eerste verdieping) biedt een capaciteit aan tot 8 personen. De hele verdieping staat steeds exclusief ter beschikking van één team, wat discretie waarborgt. Naast een vergadertafel vindt u er ook een buitenterras, een zithoek voor meer informeel overleg en een keuken voor koffiepauzes en lunch. De functionele, warme sfeer, de groene omgeving en de rijkelijke lichtinval zorgen voor inspiratie en rust.

Onze orangerie op het gelijkvloers werd ingericht om een aangename ruimte te creëren waar de zakenman even op adem kan komen en zonder gestoord te worden kan bellen of overleggen. Deze ruimte grenst aan de mooie tuin, waar je even een frisse neus kan halen of je partners kan uitdagen tijdens een Kubbwedstrijdje. 

Consultancy Wood line design en inrichting

Geen opgelegd ritme of regels bij ons. Op uw vraag werken wij een persoonlijke formule uit. Een dagprogramma met broodjes- of culinaire lunch, vergaderingen die aangevuld worden met een wandeling of teambuildingsactiviteiten in de buurt. Of meetings die gespreid worden over meerdere dagen. De Bed and Breakfast biedt slaapplaats aan voor 6 personen. 

Voor vrijblijvende info en mogelijkheden, stuur gerust een mailtje naar 
nele@arck-bb.be. We horen elkaar snel!

Consultancy Brass line inrichting en design
Nu boeken Cadeaubon Instagram

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn